FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Algemene vragen
Vragen voor Creators
Vragen voor Merken

Algemene vragen

/ /

Bij UGC Society brengen we merken en content creators samen voor campagnes en advertenties op social media. Onze experts beheren het hele proces, van het matchen van de juiste creators bij jouw merk tot het opleveren van bewerkte content. Tijdrovend proces? Niet bij ons! Vanaf het moment dat de producten geleverd zijn bij de UGC creators, kunnen we indien gewenst binnen een week de eerste assets bij je aanleveren.

/ /
  • UGC-gebaseerde advertenties hebben 4 keer hogere klikfrequenties en 50% lagere CTC vergeleken met traditionele advertenties.
  • Hoewel slechts 16% van de merken een UGC-strategie heeft, gebruikt meer dan 86% van de bedrijven vandaag UGC in hun marketing.
  • Gebruikers die content delen op sociale media ervaren 28% meer betrokkenheid dan bij standaard bedrijfsposts.
/ /

Zeker! Zodra de strategie geschreven is, word je gekoppeld aan een dedicated accountmanager. Deze zorgt ervoor dat jouw campagne(s) vlekkeloos worden opgezet en uitgevoerd, zodat jij je kunt concentreren op dat wat er écht toe doet: je merk.

/ /

Ons grote netwerk bestaat uit handpicked UGC’ers die zijn geselecteerd op basis van hun creativiteit, enthousiasme en professionaliteit. Ons team is continu op zoek naar nieuwe creators, neemt contact met hen op en brengt hen aan boord. De content van de creators wordt beoordeeld en systematisch bijgehouden. Daarnaast zien onze accountmanagers altijd persoonlijk toe op de kwaliteit van de content.

/ /

Nee, onze experts bekijken elke campagne om ervoor te zorgen dat deze past bij onze inclusieve visie en positieve waarden.

/ /

Op dit moment zijn wij actief in Nederland, België en Luxemburg.

/ /

Merken zijn altijd in bezit van de content die is aangekocht. Bekijk onze Algemene Voorwaarden en Privacybeleid voor alle details.

/ /

De UGC Society-gemeenschap is een levendige hub van getalenteerde content creators en merken die geloven in de kracht van authentieke content. Het is een plek waar creativiteit en samenwerkingen samenkomen om impactvolle verhalen te creëren.

/ /

Heb je vragen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om je verder op weg te helpen!

/ /

Als je gepassioneerd bent over content creatie en wilt samenwerken met merken, ben je van harte welkom om je aan te melden als content creator op ons platform. Vul het aanmeldingsformulier in om je journey als lid van onze community te starten.

/ /

We verwelkomen content creators van alle niveaus. Om je aanmelding te beoordelen, vragen we je om een UGC portfolio in te sturen. Indien je hier nog niet over beschikt, sturen we je een opdracht toe.

Vragen van creators

/ /

Nee, iedereen die een passie heeft voor content creatie kan zich bij ons aanmelden! Je hoeft geen influencer te zijn of een vast aantal volgers te hebben, gezien de merken de content inzetten voor hun eigen kanalen en advertenties. Bij UGC Society is iedereen een creator, ongeacht leeftijd, afkomst, uiterlijk, genderidentiteit of beperking.

/ /

Geen professionele ervaring vereist! We verwelkomen alle creatieve makers die content willen maken en experimenteren met platforms zoals TikTok. Daarnaast zullen we binnenkort ook workshops en content aanbieden die je helpen je skills te verbeteren.

/ /

We vragen naar de platforms waarop je actief bent, zodat we je content tot dusver kunnen bekijken. We vragen ook naar platforms waar je comfortabel mee bent zodat we passende campagnes aan jou kunnen matchen. Dit kan Instagram en TikTok zijn, of andere uitingen zoals nieuwsbrieven.

/ /

We gebruiken je contactgegevens alleen om je op de hoogte te stellen van relevante campagnes. Je bepaalt zelf je voorkeuren hierin. Geen verplichtingen, alleen maar kansen!

Vragen van merken

/ /

Ben je klaar om UGC gebruiken in je communicatiestrategie? Bij UGC Society werken we graag met merken die hun doelgroep willen bereiken met content die aansluit bij hun wensen. Onze focus ligt op Feel Good-content en we werken met een diverse community aan creators. Als een merk diversiteit, authenticiteit en positiviteit hoog in het vaandel heeft, zijn we een match, in welke branche je je ook begeeft.

/ /

Bij UGC Society geloven we in het bouwen van waardevolle, duurzame partnerships. We selecteren merken die resoneren met onze visie en passen bij onze community van creators. Ons doel is om authentieke en impactvolle samenwerkingen tot stand te brengen die positieve connecties tussen merken en creators doen groeien.

/ /

Ons platform is ontworpen om zowel grote bedrijven als groeiende merken te ondersteunen. Elke campagne is even waardevol als het de potentie heeft om impact te maken.

/ /

Het starten van een campagne is eenvoudig. Neem contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier. Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle campagne. Zo adviseren we je bij het opstellen van de briefing en keuzes en nemen wij het verdere proces uit handen.

/ /

In één week kunnen wij je van briefing naar een publiceerbare campagne loodsen.  De tijdlijn voor elke campagne verschilt op basis van verschillende factoren, zoals campagnedoelen, content creatie-wensen en goedkeuringen. Onze accountmanagers zullen nauw met je samenwerken om een realistische tijdsplanning op te stellen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.