Onze focus

Onze focus

Onze focus: Feel Good Content

In een wereld vol content, kunnen we samen een verschil maken. Content ontwikkelen waar je blij van wordt, om te maken en om te kijken: Feel Good Content. Onze missie is dan ook om merken, creators en consumenten samen te brengen die iets willen achterlaten met nét dat extra beetje positiviteit.

Daarom zorgen wij ervoor dat de boodschap van jouw product of merk een passende, inspirerende doorvertaling krijgt naar de doelgroep. Onze creators passen namelijk zó goed bij je merk, dat ze zelf ook bij de doelgroep horen. Dat maakt de content juist zo authentiek.

Onze creators zijn onderdeel van een creatieve community die positieve energie uitstraalt en authenticiteit aanmoedigt. Deze pool van gedreven creators vormt UGC Society, en samen vergroten we jouw merk-authenticiteit. Elke post opnieuw.

“We create content worth liking”

Wat is Feel Good Content?

Bij UGC Society delen we een passie voor het bouwen van waardevolle verbindingen tussen merken en mensen die een positieve indruk willen achterlaten. Feel good content die bij de consument blijft hangen. Maar wat maakt nou ‘feel good content’?

Laat de kijker met een goed gevoel achter, waardoor het merk positief in gedachten van de doelgroep blijft hangen.

De content creëert een gevoel van connectie, doordat het menselijk en vrolijk is. Deze merkcontent raakt je doelgroep.

De content wordt gemaakt door mensen die zelf ook bij de doelgroep passen. Daardoor is het geloofwaardig en authentiek.

De positieve energie van onze creators inspireren de doelgroep. Hun enthousiasme voor het merk werkt aanstekelijk.